ремонт на баня

ремонт на баняНие се отличаваме с високи постижения във всеки ремонт на баня, изграждайки репутация, базирана на предоставянето на първокласни услуги. Винаги сме на разположение, за да надхвърлим вашите очаквания и да създадем пространства за баня, които отразяват желания стил и функционалност. Доверете ни се да изпълним всеки етап от вашия проект с отдаденост и професионализъм.“

Ремонт на баня включва щателен процес, който следва специална последователност, за да гарантира изключителни резултати:

ЕТАПИ ПРИ РЕМОНТ НА БАНЯ

-Демонтаж на съществуваща санитария и посуда.
-Изстъргване на теракот и антична керамика.
-Полагане на съоръжения, включително тръби, кабели и други необходими елементи.
-Поставяне на замазка за здрава основа.
-Хидроизолационно приложение за осигуряване на дълготрайна издръжливост.
-Поставяне и лепене на плочки с грижа за всеки естетически детайл.
-По желание, изграждане на окачен таван с лунички за отличителен щрих.
-Монтаж на нови санитарни уреди, като моноблок, мивка и вана за пълно преустройство.
Нашият подход се фокусира върху качеството и вниманието към всяка фаза от процеса, като гарантира, че обновяването на вашата баня отговаря на вашите очаквания и отразява вашия личен стил. „Ангажирани сме с превъзходство във всеки детайл.“

Ремонт на баня: СТЪПКИ

Прецизното планиране задава тона в процеса на обновяване на баня, което е от съществено значение за крайния резултат. По-долу ще се потопите в подробните стъпки, които ще ви отведат към реализирането на банята на вашите мечти.

Преди да започнем ремоделирането, ние извършваме щателна проверка и разработваме цялостен план, който реализира визията, която имате за вашата баня. Този план включва подробни скици на санитарното разположение, определящо точното местоположение на мивката, душа и сифона. Той също така взема предвид аспекти като предпочитание за осветление, решение за изолация и всички необходими елементи за следващите етапи.

Тоалетна 

РЕМОНТ НА БАНЯ Някои клиенти изискват добавяне на биде към тоалетната. Опциите включват комбинирано тоалетно биде или самостоятелно биде в зависимост от вашите предпочитания. Ние се адаптираме към вашите желания, за да създадем функционално и естетически издържано пространство във вашата баня!

Мивка

ремонт на баняИзборът на мивка играе решаваща роля в стила на банята. От съществено значение е да отговаря на размера на помещението: за по-малки бани препоръчваме компактни мивки, докато ако имате достатъчно място, можете да изберете голяма или дори двойна мивка.

По отношение на материалите, мивките обикновено се изработват от фаянс, а мебелите към тях трябва да са от PVC. Тези шкафове предлагат хидроизолация и значително по-високо качество от MDF шкафовете, които са склонни да набъбват от влагата. В допълнение, конзолното разположение на шкафа до стената улеснява почистването на пода и придава на цялото по-съвременен вид. Накратко, комбинацията от правилен размер и издръжливи материали ще осигури както функционалност, така и естетика във вашата баня.

Душ

Този конкретен проект за ремонт на баня изисква специално внимание към интегрирането на елементи за постигане на цялостна и хармонична визия на пространствотоИзборът за душ също предлага различни опции: от конвенционален душ до душ кабина или душ корито. Ако трябва да боядисате порцелан с акрил, ние гарантираме повърхност без пори.

Няма нужда да чакате да бъдат извадени или да ги съхранявате в открит съд. Нашите кабини са оборудвани със специални функции за джакузи, включително сложна седалка, покрита с камъни, подобни на спа, предлагащи уникално изживяване, съобразено с вашите предпочитания. Накратко, ние предлагаме широка гама от опции, за да превърнете вашия душ в персонализиран оазис във вашата баня.

Сифон

РЕМОНТ НА БАНЯ Сифонът играе решаваща роля за качеството на вашата баня. Избрахме линеен дизайн на сифона, с вградена плъзгача, за да осигурим ефективно оттичане на водата в предпочитаната от вас посока. В този на пръв поглед незначителен детайл ние откриваме ключа към съчетаването на функционалност и естетика, давайки ви баня, която не само отговаря на вашите практични нужди, но и се отличава със своята елегантност и ефективност във всеки детайл.

Батерии

ВАТЕРИ ЗА БАНЯИма два вида смесители: вградени, които се монтират на мивката и обикновени свободностоящи, които се монтират на стената. В днешно време магазините предлагат широка гама от модерни кранове, някои с термични глави, които ви позволяват да регулирате температурата, а самият кран я поддържа постоянна. Тази функция е изключително удобна, ако имате бойлер, като ви дава прецизен контрол и по-комфортно изживяване при ежедневната употреба на банята.

Окачен таван

ОКАЧЕН ТАВАН НА БАНЯОкаченият таван внася завършен и съвременен щрих във всяка баня. Има различни видове като гипсокартон или решетки 60х60 от различни производители. Друга алтернатива е опънатият таван, изработен от винил, върху който може да се монтира осветление, като диодна лента, като по този начин се създава светлинен ефект нагоре, който разкрасява тавана. Напоследък изпълнихме множество проекти, които изпълняват персонализирани желания, като отпечатъци на облаци, небе, луни или всеки друг елемент, който желаете, добавяйки нов, красив и модерен щрих.

В по-луксозните бани често вграждаме музикални колони на тавана. Това допълнение се оказва отличен начин да придадете на пространството по-гостоприемна и приятна атмосфера, издигайки изживяването в банята на по-високо ниво.

Вентилатор

бентилатор за баняКак да предотвратим образуването на мухъл по тавана? Решението е във вентилатора! Вентилаторите могат да бъдат стратегически разположени, като се възползват от предимствата на окачен таван с плоски въздуховоди, за да спестят място. Друг ефективен вариант е да поставите вентилатора над душа, където влажността е най-разпространена.

Освен това подовото отопление значително допринася за по-бързото изсушаване на банята. Усещането да ходите върху топли плочки е наистина невероятно, създавайки комфортна и приветлива атмосфера в това важно пространство във вашия дом.

Осветление за баня

СВЕТЛЕНИЕИзборът на осветление за баня може да включва икономични опции като диоди или по-модерно решение с LED осветление. Имате свободата да избирате между диодна лента или LED спотове. LED лентата предлага възможност за персонализиране на цветовете и промяната им според вашите предпочитания. Чудесна идея е и комбинирането на диодна лента с LED спотове за по-завършен ефект. Въпреки това е важно да запомните, че за банята се препоръчва осветление от 12 волта, което гарантира безопасна и ефективна среда.

ПЛОЧКИ

ЛЕПЕНЕ НА ПЛОЧКИИзборът на плочки за баня е ключов за постигане на функционален и естетически атрактивен дизайн. Опциите са разнообразни, от керамика до порцеланови плочки, предлагащи широка гама от стилове, цветове и текстури, които да се адаптират към вашите предпочитания.

Керамичните плочки са известни със своята издръжливост и водоустойчивост, идеални за банята. Те могат да имат различни модели и дизайни, което ви позволява да персонализирате пространството според вашите предпочитания.

Ако търсите по-изискан и съвременен вид, порцелановите плочки са отличен избор. Този материал е не само водоустойчив, но и устойчив на влага и петна, предлагайки издръжлива и лесна за поддръжка опция.

Независимо дали предпочитате класически, модерен или еклектичен дизайн, вашият избор на плочки за баня играе решаваща роля в създаването на среда, която отразява вашия личен стил и осигурява издръжлива, лесна за почистване повърхност за вашето пространство за лична грижа.

Scroll to Top
Call Now Button